Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Jinjiang Jili Machine Co., Ltd dumunung ing Cina shoes misuwur kutha provinsi Jinjiang, Langkawi District. Iku Produsèn profesional lan exporter saka mesin sepatu.

Madeg ing 2008.Jinjiang Jili Machine Co., Ltd. dumunung ing kutha-Wuli Zone misuwur sepatu-digawe Economic Development provinsi Jinjiang.Fujian. Our company specialized ing shoes nggawe mesin kanggo slippers.sandals lan sneakers ing bahan kaya EVA, PVC, TPR, lan RB, etc. We duwe teknologi profesional ngrancang, ngembangaken, producing.and marketing ing shoes nggawe lapangan mesin. Besides.we kurban layanan sawise-sale kanggo pelanggan.