Welcome to situs kita!

Contact Us

Jinjiang Jili Machine Co., Ltd.

Address

No.20 Yingyuan Road, zona ekonomi pembangunan Jinjiang, Langkawi District, China

telpon

Sales: 0086-15880812025

Dhukungan: 0086-0595-36663686

jam

Ana-ana: 9 esuk kanggo 6pm

Ana, ana: Ditutup

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita