China JIC612F Anak Rain Boot Machine pabrik lan manufaktur | Jili
Welcome to situs kita!

Machine Anak JIC612F Rain Boot

Short Description:

Machine Products The products of the children’s rain boots machine are double color PVC children’s rain boots (the height of the rain boots is below 250mm) Features 1. The rain boots machine for children is specialized in the production of PVC rain boots for children of double color (the height of the rain boots is below 250mm). 2. This machine uses a human-computer industrial interaction interface. It is controlled by a PLC system and the information is displayed on a touch scre...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Tags Product

    machine Products

    Produk saka mesin boots udan anak kang werna pindho PVC anak kang boots udan (dhuwur saka boots udan ngisor 250mm)

    aqwq

    fitur

    1. Mesin boots udan kanggo anak wis specialized ing produksi PVC boots udan kanggo anak saka werna pindho (dhuwur saka boots udan ngisor 250mm).

    2. mesin iki nggunakake antarmuka interaksi industri manungsa-komputer. Punika kontrol dening sistem PLC lan informasi ditampilake ing layar tutul

    3. Pressure lan aliran sing sabenere luwes ing sistem hydraulic babagan pindho. Operasi ing sistem hydraulic gampang lan trep. Akurasi data menehi stabilitas kanggo proses produksi.

    4. boots udan pindho colored kanggo anak wis dirancang kanggo nangani gampang. Iku bisa malah digunakake tanpa profesional

    5. lengen mechanical mesin ngidini daya saka thanks pegawe kanggo kasunyatan sing proses kabèh iku otomatis.

    Advantage

    1. Our company iku salah siji saka volume dodolan paling gedhé saka mesin boots udan ing China. pindho werna boots udan Kita anak bisa gawé boots udan pindho colored kanggo anak. mesin Kita populer amarga kekuatan mechanical sawijining, sistem fastening sawijining kuat lan transformasi subtle sawijining.

    2. Sistem closure dianggo karo silinder siji, kang menehi tekanan dhuwur lan produk mbagekke uga karo fins cilik. Sampeyan bisa milih kanggo servomotor kanggo werna siji mesin injeksi udan boot, kang mbantu nyuda swara brebeg lan konsumsi listrik dening 30%.

    Wiwit madegé kita ing 2008, kita wis dikembangaké seri mesin Footwear, kalebu mesin EVA umpluk injeksi, mesin udan boots injeksi, mesin sepatu jotosan online, sabuk lan mesin injeksi ndhuwur, mesin injeksi kanggo soles lan peralatan tambahan saka shoes, etc. Kita produk wis menang reputasi apik amarga kualitas.

    paramèter:

    project

    unit

    specifications

    Material raw   PVC PVC PVC
    nomer stasiun Work (max) stasiun 12 14 20
    kapasitas injeksi (max) cm3 / cc 660.330 770.565 770.660
    injeksi Hydraulic kg / c㎡ 0-120 0-120 0-150,0-120
    Heating Power kw 11 + 9 13 + 11 13 + 11
    Wates suhu titik 5 5 5
    meneng Speed rpm 0-150 0-150 0-150
    meneng Diameter mm ¢ 65, ¢ 50 ¢ 70, ¢ 60 ¢ 70, ¢ 65
    Motor Power kw 15,11 18.5,15 18.5,15
    clamping pasukan T 120 120 120
    Mold Size L * W * H (max) mm 460 * 350 * 180 460 * 350 * 180 460 * 350 * 180
    Size machine mm 4900 * 4500 * 2120 6500 * 4700 * 2120 6050 * 5100 * 2120
    Bobot Gross kg 13000 13500 15500

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita