Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Jinjiang Jili Mesin Co., Ltd aya di Cina sapatu kawentar kota propinsi Jinjiang, Fujian. Éta produsén profésional sarta éksportir tina mesin sapatu.

Didirikeun taun 2008.Jinjiang Jili Mesin Co., Ltd. perenahna di kota-Wuli Parabot kawentar sapatu-dijieun Ékonomi Pembangunan propinsi Jinjiang.Fujian. parusahaan urang geus husus dina sapatu nyieun mesin keur slippers.sandals tur sneakers dina bahan kawas Eva, PVC, TPR, sarta rb, jsb Urang kudu téhnologi profésional ngarancang, ngembang, producing.and marketing di sapatu nyieun sawah mesin. Besides.we nawiskeun jasa saatos-diobral ka konsumén.