Wilujeng sumping di situs web urang!

Taros Kami

Jinjiang Jili Mesin Co., Ltd.

alamat

No.20 Yingyuan Jalan, zone pangwangunan ékonomi Jinjiang, Propinsi Fujian, China

telepon

Jualan: 0086-15880812025

Rojongan: 0086-0595-36663686

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami