Produk Cina Anu Dipinilikkeun Phylon Perola Nyiptakeun Mesin Eva Foaming Mesin Membentuk Mesin Sedang sareng pabrik | Jili
Wilujeng sumping di situs web urang!

Produk Dipersonalisasi Phylon Perola Nyusun Mesin Eva Mesin Ngorok Foaming Mesin

Pondok Description:

Urang tiasa ngadamel unggal usaha sareng usaha anu saé pikeun langkung saé sareng langkung, sareng nyepetkeun léngkah urang pikeun nangtung di jero pangkat antawis luhur kelas luhur sareng perusahaan berteknologi tinggi pikeun Produk Dipersonalisasi Phylon Sole Making Machine Eva Foaming Sole Molding Machine, produk kami sareng solusi ngagaduhan lagu anu saé tina planét salaku harga anu paling saingan sareng kauntungan kami saatos diobral saatos para klien。 Kami bakal nyobian unggal usaha sareng usaha anu saé sareng saé ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Urang bakal ngadamel unggal usaha sareng usaha anu saé sareng langkung saé, sareng nyepetkeun léngkah urang pikeun nangtung di jero pangkat tingkat luhur kelas-kelas antara perusahaan sareng téknologi berteknologi pikeun Produk Dipersonalisasi Phylon Sole Making Machine Eva Foaming Sole Molding Machine, produk kami sareng solusi ngagaduhan catetan anu saé tina planét salaku harga anu paling kompetitif sareng kauntungan anu paling urang pikeun diobral saatos-jual para klien。
    Kami bakal nyobian unggal usaha sareng usaha anu saé sareng anu saé, sareng nyepetkeun léngkah urang pikeun nangtung di jero pangkat tina perusahaan kelas luhur sareng kelas téknologi tinggi pikeun Mesin Membentuk Eva Sole ,Panas Tiis ,Phylon Sole Making Machine , Urang badé ngamimitian tahap kadua strategi pangwangunan urang. Perusahaan kami Wasalam "harga wajar, waktu produksi cekap sareng jasa saatos jualan anu saé" sapertos kami. Upami anjeun kabetot dina salah sahiji solusi kami atanapi hoyong ngabahas pesenan khusus, pastikeun anjeun badé ngahubungi kami. Kami parantos ngarepkeun ngabentuk hubungan bisnis anu suksés sareng para klien anyar di sakumna dunya dina mangsa ka hareup.
    perkenalan

    crusher ogé bisa disebut sprayer a. komponén utama na aya pigura, hansip plat samping, bisi transmisi, alat régulasi, roda steering tur alat lubrication. mesin henteu ngan dipaké salaku alat bantu di pabrik sapatu, tapi ieu ogé dipaké pikeun naksir plastik jeung produk karét kayaning propil plastik, pipa, teken, threads sutra, film jeung karét wasted. Bahan granular ditumbuk ku sprayer ieu bisa dipaké langsung dina extrude atanapi dina mesin molding suntik, atanapi nempatkeun kana operasi ku granulation dasar.

    aplikasi

    Crushers anu dipaké pikeun naksir rupa elemen, kaasup ubar Cina herbal, bahan kimia, mineral rigidity low jeung bahan industri kayaning polystyrene, polipropilén, poli-amides, plastik industri, nozzles suntik, jsb dilengkepan bolong bener, sprayer nu bisa ningkatkeun aplikasi -na pikeun runtah palastik kayaning molds hawa, plastik kapang almenak sareng piring plastik.

    pasipatan

    1. crusher bisa ngadaur mulangkeunana bahan dina 30 detik tanpa delaying dugi karuksakan koléktif.

    2. Usum waktu di daur ulang tina bahan bisa nyegah kontaminasi ku bahan dicampur, anu bisa ngurangan biaya bahan plastik, gaya kuli, nanganan jeung neundeun.

    3. Gampang ngaleupas mesin jeung ngarobah bahan. The sprayer leutik nyertakeun wewengkon gawé leutik, anu ngajadikeun eta sadia malah dina workshop sempit.

    4. motor crusher ngalir dina kecepatan sedeng kalawan saeutik noise jeung énergi nyimpen. Hal ieu dilengkepan hiji alat panyalindungan overload na hiji sistem panyalindungan énergi, nu ngajadikeun proses tur meresihan aman.

    5. sprayer ieu loba dipaké pikeun ngadaur mulangkeunana bahan drainase kayaning PU, PVC, PC, ABC, jsb

    konfigurasi

    1. parabot listrik tina crusher nyaeta motor, alat tina parusahaan Schneider kawentar jeung parusahaan Chint

    2. Bahanna tina cutter nyaeta 9Sicr.

    3. layar bolong dijieunna tina lambaran baja karbon kualitas kalayan ketebalan 4,5 mm sarta diameter liang of 6 mm.

    4. crusher The boga arah Fushan kawentar.

    5. Bahan tina Hopper semprot ngabogaan panutup stainless steel sarta karinjang loading ieu ogé dijieun tina stainless steel.

    Spesifikasi teknis ngeunaan Minyak teh

    minyak turbin lubrication ieu dipaké pikeun mieun lisah teh arah jeung minyak kudu sadia dina duanana sistem minyak statik sarta siklik. The viskositas minyak panghandapna anu diperlukeun janten 100 SSU dina kaayaan suhu operasi tina arah crusher. The turbin minyak lubrication kudu di hiji suhu awal (> = 20 F atawa> = 11 ℃) atawa handap.

    parameter Crusher

     

    ngetik  Ruang nabrak (mm) Nyusut

    kamampuhan

    (Kg / h)

    Usaha Rotary sabeulah (PCS)

     

     

    alat tulis

    agul (PCS)

    kakuatan motor (KW) Ukuran mesin (mm) Mesin beurat (kg)
    PC300 320 × 240 220-300 9 2 5,5 1150 × 820 × 1100 370
    PC400 420 × 275 350-500 12 2 7,5 1250 × 910 × 1340 500
    PC500 520 × 300 450-600 15 2 11 1410 × 1020 × 1500 650
    PC600 620 × 340 600-800 18 4 15 1810 × 1200 × 1770 900

    Kauntungan

    1. Bahan anu otomatis didaur.

    2. Aya crushers sahiji tipena béda salaku alternatif pikeun tipena béda bahan.

    3. Beungeut kontak jeung bahan anu stainless steel, nu jaminan purity tinggi tina bahan.

    4. Mibanda collector lebu ulah polusi udara alatan lebu industri.

    5. sprayer ngabogaan rarancang geulis jeung kelir harmonis jeung cet semprot rupa. Kalawan desain hemat rasional tur tanaga, crusher ekonomis ieu gampang pikeun nanganan. The Hopper, anu chamber crushing sarta layar bolong anu dirancang sacara mandiri, nu matak ngamudahkeun pikeun ngabongkar jeung beresih. Bubuka feed dirancang vertikal ulah bahan splashing.

    6. insulasi Sora anu lokasina di tukangeun na gigireun crusher ka ngurangan bising.

    7. The perumahan pelindung anu dipaké pikeun nyieun katrol nu aman.

    8. beberesih jeung perawatan nu panggampangna tur nyaman.

    9. baja diimpor dipaké dina bilah janten awét. Nalika aranjeunna Blunt, wilah tiasa grind sababaraha kali.

    meuli pesenan

    1. Jenis bahan mangrupa faktor utama dina milih nu crusher katuhu, sabab bahan kudu stiffness béda jeung struktur nu mimitina ngahartikeun sprayer katuhu.

    2. rigidity tina bahan anu langsung patali jeung fragility maranéhanana. Fragility geus ditembongkeun dina watesan skala karasa Mohs. stiffness nu bisa dibagi kana 10 skala karasa, mana nu leuwih luhur dina skala nu leuwih gede kasusah tina crushing bahan jeung nu gede sarat tina fragility crusher.The mangrupakeun sipat fisik bahan anu nunjukkeun naha éta Gampang shred atanapi henteu. Unsur utama nu bisa mangaruhan fragility anu ngajentrekeun, stiffness, eusi cai, stickiness, ngarojong pegatna, konduksi permukaan jeung bentukna.

    perhatian

    1. Dina mangsa mimiti-up di crusher nu, pariksa yen eta anu ogé dirakit pikeun mastikeun karya normal.

    2. Sprayer sarta Unit kakuatan kudu aman dibereskeun. Mun sprayer anu diperlukeun pikeun digawé berkepanjangan dina hiji tempat, eta kudu dibereskeun nepi ka lantai semén. Mun sprayer anu diperlukeun pikeun operasi mobile, éta kudu dipasang dina basement tina motor sudut beusi, jeung alur katrol tina Unit kakuatan (solar atawa motor listrik) kedah janten siram jeung alur crusher.

    3. Closures kudu dipariksa sanggeus instalasi sprayer. Lamun closures ngagem kaluar, mangga robah aranjeunna. Sajaba ti éta, tekanan ti closures kudu disaluyukeun neuleu.

    4. Méméh ngarobahna kana crusher, punten muterkeun nu handwheels jeung mariksa lamun huntu, palu jeung rotors téh sahingga fléksibel tur lamun tabrakan teh lumangsung di jero chamber crushing. Pariksa yén arah rotasi nyaéta konsisten kalayan yén sahiji panah ka. Tetep mesin sarta crushers ogé lubricated.

    5. Ulah ngarobah belts wenang ku rotasi speed tinggi tina belts pikeun nyegah ngabeledug, saprak ngarobah éta remen bisa nyieun éta episien.

    6. crusher The kudu dijaga ngajalankeun pikeun 2-3 menit jeung karinjang kosong, nu satutasna bahan bisa diwanohkeun ka sprayer lamun rotasi gawéna ogé.

    7. Mariksa kaayaan gawé rutin. Tetep materi disebarkeun ogé sarta moal overload dina waktu gawe. Mun Geter, noise, suhu luhur ti arah lumangsung sarta splashes bahan, eureun crusher tur ngajawab masalah saméméh dibalikan deui mesin.

    8. The bengkel kudu bersih. Kudu aya euweuh barang anu teu patali jeung karya sabudeureun.

    9. urusan Non-karya patali moal dilumangsungkeun salila operasi crusher nu.

    10. Ulah nempatkeun leungeun Anjeun dina chamber crushing.

    11. Ulah maledog barang logam kana chamber crushing.

    12. Pikeun ngahindarkeun electrocution, mangka dilarang noél ka saklar jeung leungeun baseuh.

    13. Pareuman crusher sanggeus operasi.

    pamiaraeun

    (1) crusher palastik kudu ventilated rék dipegatkeun panas dipancarkeun ku mesin, nu baris manjangkeun waktu gawe mesin.

    (2) arah kudu lubricated rutin.

    (3) wilah jeung screws kudu dipariksa périodik. Lamun mangrupakeun mesin anyar, tighten nu screws tina cutters usaha Rotary sarta bilah dibereskeun nepi nguatkeun hasil artikulasi tina wilah jeung wadah agul sanggeus crusher anyar jalan salila sajam munggaran.

    (4) Pikeun nyimpen wilah seukeut, maranéhanana kudu périodik dipariksa bisi karuksakan dicegahna ka bagian séjén disababkeun ku bilah Blunt.

    (5) ngabersihan résidu bahan sakali sprayer kasebut dieureunkeun. Jaga arah lubricated.

    Shredder bungkusan na Taliwang

    1. Sadaya item ditawarkeun bakal rangkep nurutkeun standar kaamanan baku. beban rangkep anu buktina Uap, shockproof, rustproof, penanganan hilap, nu ensures nu kargo nu datang dina kaayaan sampurna nasabah.

    2. Daptar produk anu napel kalawan unggal pakét.

    3. Paket, merek na certifications of kargo nu minuhan standar nasional sarta sarat customer.

    4. Konsumén tiasa napelkeun tanaga ti pabrik urang mariksa kualitas produk jeung ngawas prosedur loading tina mesin.

    5. kargo The bakal dikirimkeun dina 7 dinten saatos narima pembayaran sarta salah sahiji kaayaan pikeun nampa mesin teh nya eta operasi na bakal dijamin ku catetan ditulis.

    Shredder pamayaran (L / CT / T logam)

    (1) 30% Biaya bakal dibayar sateuacanna sanggeus Signing kontrak.

    (2) 40% Biaya bakal dibayar sanggeus pangiriman pakét.

    (3) 20% Biaya bakal dibayar sanggeus iket anu nampi tur dipariksa ku nasabah.

    (4) sésana 10% pembayaran anu bakal ngalegaan pikeun sataun pikeun mastikeun kualitas.

    Saatos Penjualan Service

    Mangsa jaminan produk urang nyaeta sataun. Dina taun éta, mesin bisa balik ka pabrik urang pikeun perbaikan keur gagal non-jieunan, kiriman nu keur dibayar ku nasabah.




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami